Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani

Det kan godt tenkes at dette er et eksempel på for tidlig tvitring, men uansett Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani som er broren til Emiren av Qatar burde vite hva som foregår i den franske klubben Paris Saint-Germain.

Historien har fortalt oss at Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani ikke akkurat bryr seg om regler eller kutyme, hans «bad boy» image er bygget opp over mange års iherdig arbeid. – Blant annet er det ikke en god ide å reise tilbake til USA uten å ha klarert dette med utenriksdepartementet først.

Les: Alexander Sørloth hyperaktuell etter Danny Ings salg

Nå skjer ting fryktelig fort. Manchester City som har kjempet en stund om å signere Lionel Messi har etter signaturen til Jack Grealish og den forventede signaturen til Harry Kane gått videre fra tanken om å signere den argentinske superstjernen. Manager Pep Guardiola bekreftet i går at det ikke var aktuelt for dem å gjenoppta jakten.

Broren til Emiren av Qatar bekrefter at Lionel Messi signerer for PSG

«Forhandlingene er offisielt avsluttet, det kommer en kunngjøring senere #Messi,» la Al-Thani ut på Twitter.

Les: Bayern München raider Chelsea akademiet på nytt

I sin søken etter å vinne Champions League, har PSG nå vendt seg til beviste vinnere, med Sergio Ramos og Messi som bringer åtte Champions League -trofeer seg imellom til Parc des Princes garderobe.