Kamaldeen Sulemana

Bare 19 år gammel er vingen Kamaldeen Sulemana en særdeles viktig spiller både for den danske Superliga-klubben Nordsjælland og det ghanesiske landslaget. Sulemana kom til Danmark i fjor rett fra en av Afrikas beste talentfabrikker Right to Dream Academy

Nå går ferden trolig videre, giganter som Manchester United og Liverpool er svært interesserte i talentet som ble forsøkt kjøpt av en annen «talentfabrikk» i vinter, men Ajax var ikke fristende nok verken for Kamaldeen Sulemana eller for Nordsjælland som er fullstendig klar over de sitter på gullkalven.

Les: Bekreftet: Douglas Costa tilbake i klubben der han har heltestatus

Kamaldeen Sulemana scoret ti mål og åtte assists på 29 kamper i Danmark denne sesongen. Daily Mail skriver at både Manchester United og Liverpool, akkurat som flere andre klubber i Europa, viser interesse for ghaneseren.

Transfermarkt skriver at venstrevingen pr nå har en verdi på ca 30 millioner kroner, den fastsettelsen beviser de ikke følger med i timen. Liverpool skal være villige til å bruke ti gangeren for å sikre seg Sulemana. Manchester United på sin side har ikke signalisert hvor mye de vil by.

Manchester Uniteds sjefspeider i Skandinavia, Møller Nielsen, bekreftet klubbens interesse for den unge mannen og beskrev ham som det beste talentet i Nord-Europa.

Sulemana kom til den danske klubben i fjor vinter.

Les: Michael Owen: «Ole Gunnar Solskjær stoler ikke helt på Paul Pogba»