Brendan Rodgers

Etter hvert som sesongen skrider frem har det blitt mer og mer opplagt at spill i Europa er utenfor Leicesters rekkevidde denne sesongen. – Det så lovende ut en stund, men ganske tidlig begynte tegn på slitasje å bli tydelige. Manager Brendan Rodgers har ikke klart å hente ut det beste fra sine spillere denne sesongen.

Det har vært snakk blant enkelte eksperter at Brendan Rodgers er neste manager ut som får sparken, men klubbens styret er klare på at det ikke er han som er problemet. De to siste sesongen har han ledet Leicester til to femteplasser, dippen denne sesongen skal rettes opp med spillerkjøp i sommer.

Les: Harry Maguire får massiv kritikk

Leicester ligger for øyeblikket på 11.plass i Premier League, med 14.poeng opp til West Ham på fjerdeplass. De røk også ut av gruppespillet i Europa League i desember og ble ydmyket 4-1 av lokalrivalene Nottingham Forest i FA-cupen søndag.

Rodgers ble sittende etter det nederlaget, og beskrev resultatet som «pinlig» og antydet også at flere underpresterende spillere kunne sendes videre i løpet av sommeren. – Rodgers har et sterkt forhold til styreleder Aiyawatt ‘Top’ Srivaddhanaprabha og fotballdirektør Jon Rudkin, og paret har til hensikt å støtte ham fullt ut mens han reformerer troppen.

Kilder har indikert at selv om klubben er misfornøyd med at en topp seks-plassering ser stadig mer usannsynlig ut, erkjenner de at skader på viktige spillere Jonny Evans, Wesley Fofana, Wilfred Ndidi, Jamie Vardy og flere andre har hemmet deres fremgang denne sesongen.

Klubbfunksjonærer tror fullt ut at Rodgers, som de ser på som en av de beste managerne i Premier League, er den ideelle mannen til å snu situasjonen. Leicester har en tøff bortekamp i morgen på Anfield.

Les: Et salig kaos rundt Moise Kean