Det var oftere Veton Berisha feiret skjorten bort da han var Vikingspiller (2011 til 2015)

Det ser ut til at frontene blir steilere, som det ofte blir i Brann. Viking har forsøkt flere ganger å komme med tilbud som Brann kan akseptere på Veton Berisha, men har så langt fått nei.

I et intervju med Bergens Tidende forteller Veton Berisha at han virkelig har lyst på en retur til gamleklubben Viking.  – Man kan lure på hvorfor han valgte en retur til Brann istedenfor Viking når han for noen få måneder siden dro tilbake fra Rapid Wien. Det var tross alt i Viking at gjennombruddet kom og Brann har vært vinglete i de siste årene.

Les: Real Madrid holder ikke igjen i jakten på Liverpool stjerne

Veton Berisha er krystallklar på hva ønsket hans er for den kommende sesongen.

«Når det forhandles mellom Brann og Viking, ønsker jeg veldig sterkt at det skal bli en overgang»

Berisha skulle være signalspilleren som skulle heve Brann og ta dem nærmere gullet. I stedet har det blitt en knalltøff sesong for både han selv og klubben. Samtidig har Viking overrasket alle og skal ut å spille i Europa neste sesong etter cupgullet.

I følge Stavanger Aftenblad skal Brann ha avslått et bud på fem millioner kroner på angriperen, men med et salg av Kristian Thorstvedt på trappene har klubben mulighet til å strekke seg lenger.

Les på F7: Blir det hvit jul i fremtiden?

Berisha har heller aldri lagt skjul på at Viking er hans klubb i Norge.

«Da jeg kom til Brann, var det egentlig Viking jeg ville til, men det gikk ikke. Da trodde jeg aldri at Viking ville ha mulighet til å hente meg et år senere» sier Berisha til BT.

Å komme nærmere familien skal også være en viktig faktor for at han vil tilbake til røttene. Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt sier følgende til på spørsmål om Berishas fremtid i Brann.

«Det er en spiller som har tre år igjen av kontrakten sin med Brann. Vi ønsker å ha ham her over tid»