Lot sløyfa ligge etter kampen i Montenegro.

Vi trodde, helt ærlig, etter katastrofen på Old Trafford at de nederlandske manageren Louis van Gaal erkjente at hans dager som leder var over og at han ville trekke seg tilbake på et av sine landsteder.

Det er for så vidt helt greit at 69-åringen som ikke har ledet en kamp siden han fikk sparken i Manchester United i 2016, skal gjøre comeback i en veldedighetskamp for den nederlandske 2.-divisjonsklubben Telstar til høsten.

Les: Bruce Springsteens datter debuterer i Tokyo-OL

Det som verre er, det nederlandske fotballforbundet har ikke lært noen ting og tenker å hente han tilbake i jobben som ny landslagssjef. Nederlands retur som fotballstormakt ser ut til å bli lengre og mer kronglete enn man først kunne tro. – Først hentet de inn Ronald Koeman som faktisk gjorde en strålende jobb helt til å fjor sommer da han overtok managerjobben i Barcelona, inn kom en annen fotballhelt, Frank de Boer.

Alt så strålende ut helt frem til 8-delsfinalen i EM. Nederland tapte 2 – 0 mot Tsjekkia og Frank de Boer trakk seg i skam og ønsket å overlate roret til noen som var mer «verdig» å lede laget til suksess i VM i Qatar.

Har ikke ledet en kamp siden han fikk sparken i Manchester United i 2016

Algemeen Dagblad skriver at Louis van Gaal han være på toppen av ønskelisten til Det nederlandske fotballforbundet (KNVB). – KNVB har landet på van Gaal som den ideelle erstatteren for De Boer, etter at fotballforbundet fullførte sin interne evaluering av den mislykkede EM-deltakelsen.

Les: 90min: Chelsea klar med Haaland-fremstøtet Dortmund ikke kan ignorere

Van Gaal har tidligere ledet det nederlandske landslaget i to perioder. Blant annet da han ledet laget til seier i bronsefinalen i VM i 2014, det mesterskapet var årsaken til at Van Gaal fikk jobben for Manchester United.

CVn til Luis Van Gaal er imponerende, han har ledet klubber som Bayern München, Barcelona (to ganger) og Ajax.