Albert Grønbæk

Molde skal jobbe hardt for å holde unna ledelsen de fikk i Eliteserien i begynnelsen av sesongen for de regjerende seriemestre Bodø/Glimt er i fantastisk god form og i ferd med å bli et europeisk storlag. – Pengene bøtter inn fra spill i Europa, Champions League kvalifisering og spillersalg.

Nå kliner de til og bruker en god slump av den velfylte klubbkassa på det danske midtbanetalentet Albert Grønbæk.

Les: Gerrard går for stjernespiss!

Den danske klubben AGF skriver en en børsmelding!:

AGF A/S har kommet til enighet med den norske klubben FK Bodø/Glimt om de overordnede rammene for salg av kontraktsrettighetene til Albert Grønbæk Erlykke. Spilleren må få de siste detaljene på plass og bestå en medisinsk sjekk. Når salget av kontraktsretten er endelig bekreftet eller avslått, vil børsen bli informert.

B.T. skriver at Bodø/Glimt kliner til og betaler mer enn 20 millioner danske kroner for spilleren, omtrent 26 millioner norske kroner.

SISTE: Chelsea vil bruke to milliarder på fire nye spillere!

Det blir den dyreste spilleren noen gang kjøpt til Eliteserien!. (John Carew ble kjøpt av Rosenborg fra Vålerenga for 23 millioner)

Bodø/Glimt kan kvalifisere seg til Champions League til uken. I de avgjørende playoffkampene møter de Dinamo Zagreb over to kamper.

Grønbæk har spilt 86 kamper for AGFs førstelag. Der har det blitt åtte mål og åtte målgivende pasning.