Mr. Bradley

Hvem husker ikke Bob Bradley. Det ble et kort opphold i Stabæk, men i løpet av 2014/15 sesongen gjorde han seg bemerket som første amerikaner som trener for et lag i europeisk toppdivisjon. Så bar det videre til Le Havre. Bradley fant roen heller ikke i Frankrike, og touch´et såvidt innom Swansea før han returnerte til USA og MLS.

Siden 2018 har den tidligere amerikanske landslagstreneren vært med å bygge opp og lede Los Angeles FC (etablert 2014). På fredag ble det klart at 63-åringen gir seg fra nyttår, men ikke uten ha lagt ned et viktig stykke arbeid for klubben.

Les: Hee-chan Hwang leverer for Wolverhampton på lån, har plutselig et hav av muligheter

-Bob har vært fantastisk som den første og eneste hovedtrener for denne klubben. Han har bidratt med sterkt lederskap og har vært en fantastisk ambassadør for LAFC. Bob har hjulpet oss til å utvikle en vinnerkultur, og har etablert et ettermæle som alltid vil være en del av klubbens historie, sier klubbpresident John Thorrington til klubbens hjemmeside.

Det høres ut som det er nummeret unna en statue på Bradley foran stadionen, vi er spente på neste trekk til den tidligere Stabæk-treneren.

Les: ESPN: Tålmodigheten er slutt