Får en ekstra forsterkning på høyrevingen. (foto: arsenal, twitter)

Etter Brentford-kampen skrev vi Aaron Ramsdale kan glemme drømmen om Arsenal. En tydelig nervøs tidligere førstekeeper fikk sin mulighet fra start da David Raya ikke kunne spille mot moderklubben. Det endte bra med 0-1 seier til Arsenal, men Ramsdale-tabber kunne ha gitt kampen et annet utfall.

Gareth Southgate har gitt Ramsdale klar beskjed om at han må finne seg spilletid før EM-sluttspillet, en exit på Ramsdale har virket uunngåelig. Spesielt etter at pappa Ramsdale har skjelt ut Arteta og gjengen for den respektløse måten de har behandlet sønnen på.

LES: David de Gea har gitt tommel opp – men må smøre seg med tålmodighet

Mikel Arteta har tidligere vært litt ullen i uttalelsene om hva som skjer videre med Ramsdale, utover viktigheten av at Arsenal har to toppkeeper, bla., bla. Nå setter Arsenal-manageren lokk på ryktene om Ramsdale-exit.

-Aaron skal bli her hos oss. Jeg er glad for å ha to meget, meget dyktige keepere, derfor blir Aaron her, sier Arteta til BBC.

Dermed må Ramsdale fortsette å jobbe på, uten at det ser ut til å hjelpe mye. Når David Raya er i kampform, er spanjolen Arsenal-managerens utvalgte.

RADIOSPORTEN: Napoli måtte sette illsint trener i «bøttekottet»