(c) Bilde: Bundesliga: Julian Nagelsmann

Julian Nagelsmann har imponert alle i Bundesliga som manager for Hoffenheim, han kom til klubben i 2016 og har tatt dem videre til Champions League gjennom årets tredjeplass.

Det løpet har han til intensjon å fullføre, samtidig som han naturlig nok har lyst til å cashe inn. – Et slags kompromiss er nådd med den søkkerike klubben RB Leipzig som i går annonserte at klubben har signert en avtale med Julian Nagelsmann.

Les på F7City: Fotball-VMs storstue har tatt imot alt fra skøyteløpere til spydkastere

30-åringen har ledet Hoffenheim til fjerde- og tredjeplass på øverste nivå i Tyskland de to siste sesongene. Han har blitt koblet til storklubber som Bayern München og Borussia Dortmund og nevnt som en trolig kandidat hver eneste gang en Premier League manger har fått sparken.

«Det var viktig for meg å gi beskjed tidlig», sa Nagelsmann i en pressemelding torsdag og fortsatte: «Jeg skylder Hoffenheim, de ansatte, spillere og fansen at en historisk sesong, hvor vi skal spille mesterliga for første gang, ikke blir overskygget av konstante spekulasjoner om min framtid».

På grunn av Champions League spill for Hoffenheim, som var et must for Julian å gjennomføre overtar han managerjobben først fra 2019/20 sesongen.

Les: Liverpool får det steintøft i i Champions League 2018/2019

Ryktene sier at Julian Nagelsmann vil bli en av de best betalte og at det skal være på linje med lønna som West Ham manager Manuel Pellegrini får, ca 7 millioner pund i året.

 

 

——————-

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste