Andreas Skov Olsen, også en Golden Boy. (foto: bologna, twitter)

Martin Ødegaard er uskyldig, så det er sagt. Det eneste 21-åringen har gjort seg skyldig i er å være spilleren Real Sociedad puttet alt til side for å rydde plass for. Dessverre ble Ødegaard-oppholdet amputert etter at gutten med gullstøvlene fikk Zidane til innse at den tidligere Castilla-spilleren var blitt mann.

Real Sociedad håpet i det lengste at Ødegaard ville bli ut leieperioden til neste sommer, men måtte denne uken kaste seg rundt og se etter en spiller som kan fylle hvertfall deler av tomrommet 21-åringen etterlater.

Les: Sjokkmelding: Diskuterer Ronaldo akkurat nå

Ifølge Il Corriere di Bologna returnerer Real Sociedad til sitt opprinnelige danske mål. Andreas Skov Olsen var ifølge Bold tiltenkt en sentral rolle hos Sociedad da muligheten til å leie Ødegaard seilet opp. Olsen ble strøket fra lista, og endte i stedet opp hos Bologna.

Den danske vingen har fortsatt et stykke igjen før han har etablert seg hos Serie A-klubben, med sine 747 minutter og 1 scoring i Bologna-drakta denne sesongen. Skal vi tro den italienske avisen albuer Real Sociedad seg nå foran Besiktas, Rangers og FC København og sikter seg inn mot vingen som forrige sommer måtte vike for Ødegaard.

Les: Nye toner fra agenten til Coutinho