Rui Patricio

Vi skjønner det godt, Wolverhampton trengte en keeper og så muligheten til å få en klassekeeper gratis fra den portugisiske klubben Sporting.  – litt over 50 frustrerte supportere stormet i mai treningsfeltet til Sporting og banket opp flere av spillerne..

Fansen hadde lenge vært irriterte over at det hadde gått dårlig i serien, etter kvartfinaleexiten i europaligaen kokte det over for flere.

Les: Neymar kan bli satt ute fra fotballen i flere år

Som resultat for fansen i tillegg til utestengelse og i noen tilfeller fengselsstraff, flere av spillerne var ikke lenger interessert i å spille for klubben og de terminerte sine kontrakter.

Les: Toppklubben blør spillere etter hodeløs oppførsel fra supportere og president

Totalt var det tre spillere som sluttet på eget initiativ og keeper Rui Patricio var en av dem. Premier League-klubben Wolverhampton snappet han opp gratis i sommer.

Valgte å betale fremfor å risikere karantene

Nå har de kommet til enighet med Sporting Lisboa om en kompensasjon på 18 millioner Euro for overgangen til keeper Rui Patricio. – Opprinnelig i klagen som Sporting sendte FIFA i sommer krevde de ca 70 millioner mer og at Wolverhampton skulle ilegges overgangskarantene.

Les på Popidol: Emma Thomson skal lage film av «Last Christmas»