Skal Neymar og Ronaldo forenes i Madrid?

Av og til lønner det seg å følge med på spanske tv show, ikke bare får man eggende rytmer og kastanjetter, men også fra tid til annen verdifull informasjon om ting man lurer på. 

Luka Modric – nummer 10

Den spanske journalist Eduardo Inda som visstnok kjenner absolutt alle var gjest på TV-Showet El Chiringuito og kunne fortelle at Real Madrid nå ikke har tenkt til å la Manchester United kapre Neymar og blar opp 2,5 milliarder kroner og lover også bort skjorta til Luka Modric.

Den kroatiske fotballagenten Marko Naletilic snakker om Juventus er den eneste muligheten i Italia. At Luka Modric som nå blir skjorteløs forsvinner trolig forsvinner fra Real Madrid tror de fleste og når hans agent snakker positivt om Torino klubben forsterkes inntrykket om en overgang.

Les: Juventus, eller blir han den neste store i MLS?

Det betyr at Neymar vil slå sin egen overgangsrekord fra i fjor sommer og sørge for en hyggelig fortjeneste for Paris Saint-Germain.  Det kan godt tenkes at prisen skyves ytterligere opp, etter det Don Balon skriver sitter sjekkheftet meget løst hos Manchester United også.

Det skal være høyt tempo i forhandlingene og Real Madrid ser for seg en avtale før Fotball VM.  Neymar har vært ekstremt tydelig på at han ikke trives på Parc des Princes, noe som gjør at Paris Saint-Germain skal ha gitt opp å holde på ham og heller vil cashe inn. – Det er store huller i angrepet til Real Madrid som bare innimellom fylles av Karim Benzema og Gareth bale. En investering på 2,5 milliarder kroner må følges opp med spillersalg for at det skal være balanse i bøkene.

 

For Neymar er det to ting som gjelder, han har scoret 28 mål på 30 kamper for Paris Saint-Germain, men han har mistet troen på at hovedstads klubben skal vinne Champions League og så ønsker han Ballon d’Or. – Ballon d’Or synes å være forbeholdt spillere fra Real Madrid og Barcelona.