Bjørn Maars Johnsen

ADO Den Haag er meget godt fornøyde med at de tok sjansen på Bjørn Maars Johnsen da de hentet han før sesongen fra den skotske klubben Hearts.  Han setter inn mål som om han aldri har gjort annet, i dag ble det 2 mot seriemestrerne.

ADO Den Haag klarte 3-3 hjemme mot PSV.

Dagens to mål gjør at han er oppe i 17, noe som bringer han til tredjeplassen på toppscorerlisten i Nederland, kun ett mål bak PSVs Alireza Jahanbakhsh.

Les: Fersk landslagsspiss fortsetter å bøtte inn mål

Hirving Lozano ga PSV ledelsen etter 11 minutter, men Maars Johnsen utlignet til 1-1 kun fem minutter senere. Etter 27 minutter sendte Abdenasser El Khayati hjemmelaget opp i føringen, men Gaston Pereiro utlignet til 2-2 etter 58 minutter.

Etter 72 minutter var Norges landslagsspiss på plass igjen da han sendte sitt lag opp i 3-2, men Pereiro spolerte festen da han sikret ett PSV-poeng med sin scoring etter 85 minutter.

Maars Johnsens lag ligger på niendeplass med 44 poeng, mens PSV allerede er seriemestere. Laget har 82 poeng, og det er seks poeng ned til Ajax.