Lampard er inne. (foto: everton, twitter)

Rafael Benitez er glemt. Frank Lampard har gjennom en lang karriere som spiller vist han trives i blått, på lørdag var det klart for debuten som redningsmann for Everton.

Det var duket for FA Cup-kamp mot Brentford, Lampard skulle få vise seg frem på Goodison Park. Forrige hjemmekamp endte med 0-1 tap mot Aston Villa, før det var det 2-4 mot Brighton. «Null press», altså.

Les: Bare Neymar og Kylian Mbappé vil være dyrere

I Premier League i november sendte Thomas Frank og gjengen Everton hjem fra Brentford Community Stadium med 1-0 tap. Ekstremt mye sto på spill for den tidligere Chelsea-manageren, som ledet en klubb halvveis til Champions League-titlen uten å få så mye som antydning til anerkjennelse for jobben han gjorde på Stamford Bridge forrige sesong.

Vi må derfor innrømme at vi storkoste oss med å se Lampard tilbake i knallform som coach. Tretti minutter inn i kampen mot Brentford headet Yerry Mina inn 1-0 scoringen og ga klarsignalet for en fotballfest i blått. 4-1 seier til Everton og et solid statement fra Lampard om hvordan kampene skal spilles fremover.

Sammendrag:

Les: 16-åring presset Nagelsmann og Bayern München til det siste

Everton er videre til FA Cupen 5. runde, Frank Lampard har introdusert seg selv på Goodison Park.