God stemning!

De aller fleste er nesten helt enige med West Ham manager David Moyes i prisingen av deres gulklump Declan Rice. (Som for øvrig akkurat nå sliter 1 – 0 i FA-Cupens fjerde runde mot Kidderminster)

Moyes om Rice: «Du trenger en enorm sum penger»

I fjor fortalte David Moyes alle som satte en mikrofon foran han at 23 år gamle Declan Rice er en spiller verdt 100 millioner pund, drøyt 1,2 milliarder kroner. – Nå hever Moyes den imaginære prislappen ytterligere.

Les: Denver Broncos selges for flerfoldige milliarder

«Det var billigsalg» (100 millioner pund). Det var billig!. «Det var din sjanse til å kjøpe Declan Rice billig,» sa Moyes nylig til BBC.

Han fortsetter: «Jeg kan ikke gjøre noe med hva folk skriver om Declan Rice. Jeg kan ikke stoppe det, bortsett fra å si at du trenger en enorm sum penger for å komme i nærheten».

Hvis Moyes og West Ham får pengene som Moyes mener Rice er verdt, vil det trolig gjøre den engelske midtbanespilleren til verdens tredje dyreste signering noensinne. Bare Neymar og Kylian Mbappé, begge til Paris Saint-Germain 2017, ville da vært dyrere overganger.

Declan Rice, som har spilt 27 A-ligakamper for England, har en kontrakt i West Ham som går ut sommeren 2024. Midtbanespilleren, som ryktes å være både Manchester United og Chelsea, har en fortid i Chelseas ungdomsakademi.

Les på Popidol: Hvordan krydre forholdet ditt