På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

United må tilbake til David Moyes-perioden for å finne en tilsvarende tynn sesongstart. Gary Neville beskriver den overbefolkede midtbanen til United som et av Ole Gunnar Solskjær store problemer. Vi håper derfor Hakan Calhanoglu, som spiller midtbanspiller for det tyrkiske landslaget, trives mest i vingrollen som han har hatt hos AC Milan.

Det er Bild-journalisten som hevder at kontakten United har hatt med 26-åringen siden i sommer nå har gått over i konkrete forhandlinger.

Les: En overbefolket midtbane gir Solskjær trøbbel

Spilleren som liker å sammenligne seg selv med Mesut Özil, ble hentet til Serie A fra Bayer Leverkusen i 2017. Forrige kaotiske sesong for AC Milan bidro han med 11 scoringer 9 assists på 38 kamper, og har fortsatt med solide 4 scoringer og 4 assists på 9 kamper så langt i november.

Les på Engelske klubber: The Mirror: Isco planlegger overgang til Premier League

Kontrakten med AC Milan løper ut i slutten av juni 2021, noe som vil gi United en ving-forsterkning inn mot neste sesong – på free transfer.

Vi kjenner at vi ikke helt slipper løs jubelen etter surret mot Arsenal, og lurer på hva Gary Neville sier til denne forsterkningen.

Les: Molde-spiller inn i troppen til Norge: – Han har levert bunnsolid