Mister moroa. (foto: hernandez, twitter)

23-åringen har gått gradene i Atletico Madrid. Den franske verdensmesteren skrev tidligere kontrakt med klubben frem til 2024, men planene er endret. Ifølge tyske Bild er en overgang i boks.

Men før jul nektet Atletico for at noe var i gjære.

-Hernandez nekter for at det skal være samtale med Bayern München. For øyeblikket er Lucas Atletico-spiller og han ønsker å fortsette for oss. Ærlig talt, jeg var ikke kjent med tilbudet fra den tyske klubben. Vi skaper et lag og selger ikke, sier President Enrique Cerezo ifølge ESPN.

Skal erstatte pensjonister hos Bayern. (foto: hernandez, twitter)

Se på Popidol: Uniteds egne favoritt-scoringer av Solskjær

Atletico har forsøkt å holde på forsvarsspilleren, men skal nå ha gitt opp kampen. Og vinneren ser ut til å bli Bayern München.

Lucas Hernandez skal ifølge Marca ha blitt lovet en nøkkelrolle i oppbygningen av nye Bayern München når spillere som Hummels, Müller, Robben, Ribery og de andre «gamlingene» skal byttes ut.

Ikke bare Atletico som vil bygge opp rundt denne spilleren. (foto: hernandez. twitter)

Les: Solskjær: «Han må spille bra mot Palace»

Nå hevder altså Bild at Bayern München skal ha en avtale med Atletico Madrid som gjør Lucas Hernandez til Bayern-spiller etter sesongen. Prislappen for å kjøpe ut franskmannen ligger på rundt 800 millioner kroner.

Sorry, Simeone, der forsvinner en av byggeklossene dine.

Les: De Gea kan presse seg ut av Manchester United