Det går hardest ut over venstreback Luke Shaw, som lokalavisen kaller for "en skam" (foto: united, twitter)

Manchester United venstreback Luke Shaw har aldri vært bedre enn han er akkurat nå. – Før denne sesongen var alle overbevist at det snart var over da Alex Telles ble hentet inn. – Den Engelske 25 åringen var ute av landslaget og i ferd med å miste tillitten fra manager Ole Gunnar Solskjær.

Luke Shaw bestemte å bite seg fast på Old Trafford istedenfor å gå på en låneavtale til en klubb i Championship. – Det har vært fantastisk bra for alle unntatt Alex telles som har tilbragt mye tid på benken. – Nå er det Telles det snakkes om som et salgsobjekt.

Les: Conor McGregor «lookalike», med falskt visittkort, fanget og fengslet

Luke Shaw har vært i sitt livs form og fortjener det som nå ligger på bordet. Manchester United har tilbudt en forlengelse av kontrakten med en lønnsøkning til 190 000 pund i uken. – I tillegg til å være en viktig del av Manchester United sin førsteelver og å ha parkert sist sommers 20 millioner pund kjøp av brasilianeren Alex Telles er Luke Shaw også inne i varmen hos landslagssjef Gareth Southgate.

Shaws nåværende avtale, som der er to år igjen av, er verdt rundt £ 150 000 i uken, men United er forberedt på å ta det opp mot £ 190 000 i uken etter å ha sett ham blomstre til en av de beste venstre- back i Premier League.

Med 40 kamper i alle konkurranser har Shaw vært Ole Gunnar Solskjærs klare favoritt for venstrebackplassen, og engelskmannens dominans i startoppstillingen sies å ha etterlatt Telles å føle seg mer enn litt frustrert over situasjonen.

Les: Forbes: Glazer-familien har satt prislapp på Manchester United

I tillegg til Shaws kontrakt, må United også bestemme seg for fremtiden til en håndfull spillere som har tilbud om å utløpe på slutten av sesongen.

Keeperne Lee Grant og Sergio Romero kan begge gå bort, mens den spanske midtbanespilleren Juan Mata og spissen Edinson Cavani begge har en usikker fremtid også.