N'Golo Kanté

Fredag før helgens kamp mot Manchester City ble dramatisk for N’Golo Kanté og hans lagkamerater. Etter trening gikk han rett i dørken inne i garderoben.

26-åringen, sto over kampen mot Manchester City søndag ifølge The Telegraph  besvimte han i garderoben etter  fredagens trening. -Hans lagkamerater var skrekkslagne og var overbevist om at N’Golo Kanté hadde fått problemer med hjertet.

Les: Chelsea-spillerne står samlet uten helt å lykkes med å skjule misnøyet

Etter noen sekunder var medisinsk personale tilstede og etter å ha våknet igjen ble han først sjekket der for så å bli sendt videre til hjertespesialist som senere erklærte at ingenting var galt og han ble klarert for spill på søndag.

For å være på den sikre siden og fordi han ikke følte seg 100% stod N’Golo Kanté over kampen mot Manchester City.

 

N’Golo Kanté var mandag tilbake på treningsfeltet. Det forventes at han er tilgjengelig for lørdagens kamp mot Crystal Palace og neste ukes avgjørende mesterligakamp mot Barcelona.

Kanté er en av Chelseas viktigste spillere som ballvinner på midtbanen. Han var sårt savnet i tapet for Manchester City, som gjør at Chelsea er fem poeng bak Tottenham i kampen om mesterligaplass. Chelseas sesong kan holdes i live med en seier mot Barcelona. Da vil Antonio Conte helst ha alle sine beste spillere tilgjengelige.