Amad Diallo

Manchester United er nær en 36,3 millioner pund overgang i januar etter at Amad Diallo bestod gårsdagens legesjekk. Manchester United kunngjorde sent på deadline day» at en avtale for tenåringen var på plass

Det er to ting som fortsatt må løses og som er årsaken til at den 18 år gamle brasilianske vingen må vente til januar, det ene er oppholdstillatelse og det andre er de personlige betingelsene.

Avtalen for Diallo – noen ganger referert til som Amad Traore – vil ikke gå gjennom før i januar.

United vil betale 17,2 millioner pund på forhånd, med ytterligere 19,1 millioner pund i bonuser og tillegg.

I følge Fabrizio Romano har Diallo bestått medisinsk behandling med klubben på torsdag.

Traore har ett mål fra tre kamper for Atalanta, noe som gjør ham til den første spilleren født i 2002 som scorer i Serie A.

Nyhetene om Diallos signering vil komme som et løft for Ole Gunnar Solskjærs side, som ble hamret 6-1 av Tottenham på søndag.

Galli støtter Diallo for suksess
Øyenbrynene er hevet mot avgiften United betaler for Diallo, gitt at han er relativt uprøvd på seniornivå.

Den tidligere italienske keeperen Giovanni Galli insisterer imidlertid på at United ikke vil angre på kjøpet. Og han tror på Diallo, de signerer en stjerne som kan gå rett til topps.

Amad Diallo

«Summen er høy, men det er en grunn bak det,» sa han til Football Italia. [Diallo] trenger fortsatt å få arbeidstillatelse siden han ikke har spilt med landslaget sitt ennå.

“Klubben må ha gyldige grunner til å ta ham til Storbritannia. En årsak er at spilleren kommer fra et topplag og med Atalanta [som] har spilt internasjonale konkurranser de siste årene, er det ingen problemer med å bevise det.

“Den andre grunnen er prislappen. En signering på € 40 millioner betyr at han er en viktig investering for klubben.

“Hvis kostnaden ville være € 1m eller € 2m, kan det ha vært vanskeligere å få arbeidstillatelse. Når det er sagt, er € 40 millioner fortsatt mye penger. ”