Det mange ikke var klar over da tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino i vinter overtok Paris Saint-Germain var den en gjenkomst for en klubblegende. Argentineres var en meget habil midtstopper som var kaptein for det franske hovedstadslaget.

Mauricio Pochettino har forlenget sin kontrakt med klubben i ett år til sommeren 2023.

Det opplyser PSG på sitt nettsted.

Pochettino kom til klubben i januar i år. Da hadde han vært arbeidsledig i et drøyt år etter å ha fått sparken i Tottenham.

Les: Jadon Sancho og Solskjær har endelig tatt det etterlengtede håndtrykket

PSG skuffet noe sist sesong ved å ende opp med bare den franske cuptittelen. I serien ble Pochettinos menn nummer to bak Lille, og laget tapte semifinalen i Champions League mot Manchester City.

Mauricio Pochettino har et vesentlig sterkere lag denne sesongen, vi nevner i fleng: Sergio Ramos fra Real Madrid, Georgino Wijnaldum fra Liverpool og Gianluigi Donnarumma fra AC Milan, alle på gratis overganger. – De har også brukt 60 millioner euro på å hente Achraf Hakimi fra Inter Milan. Vi glemmer heller ikke Danilo Pereira som ble hentet fra Porto og i tillegg en rekke spillere hentet opp fra ungdomslaget og hjemvendte utlånte spillere.

Kravet for denne sesongen: Vinn alt!

Les: 3 måter å slappe av på etter en stressende ettermiddag med sport