Bersant Celina

Det har ikke gått helt som alle trodde da Bersant Celina så snart det ble lov ble en del av Manchester City sitt akademi. Selv om de nå 26 år gamle midtbanespilleren gjør det bra fikk han aldri gjennombruddet for de lyseblå.

I 2014 bestemte Celina, som har dobbelt statsborgerskap å spille for Kosovo selv om han frem til det spilte for Norge. Manchester City lånte Celina ut til både Twente og Ipswich før de i 2018 solgte han til Swansea for 3,4 millioner euro.

Det siste året har Bersant Celina vært på utlån hos Istanbul klubben Kasimpasa fra Dijon. – Nå er han tilbake på balløya, tidligere i dag skrev han under på en avtale med Stoke.

Les: Arsenal gir seg ikke – gigantbud sendt

26-åringen ble ansett som et stort talent da han var i Manchester City-akademiet, men har måttet nøye seg med spill i Swansea og Dijon, samt utlån til diverse klubber, siden han forlot blåtrøyene.

– Jeg er glad for at vi har sikret oss tjenestene til Bersant. Han er en spiller som kjenner Championship godt, og det er tydelig at han ønsker å sette sitt preg på engelsk fotball igjen, uttalte manager Alex Neil.

Les: Klar for det STORE salget hos Barcelona