Den portugiser midtbanespilleren Bernardo Silva som er en magiker med venstrefoten har det som plommen i egget host Manchester City, men likefult lengter han etter livet i hjemlandet og sin ungdoms-klubb Benfica. – Såpass ille er savnet at han faktisk vurderer å ikke forlenge med Manchester City til tross for godt med spilletid, et fantastisk forhold til manager Pep Guardiola og en lønn som vil sikre familien i generasjoner.

Neste sommer går kontrakten ut på dato og da kan i følge Daily Mail det være aktuelt for Silva å gå kraftig ned i lønn og spille for Benfica. – Litt tidlig å trappe ned synes nå vi!.

Les: Dani Alves har fått oppdraget

Manchester City hentet Bernardo Silva fra Monaco sommeren 2017 for 50 millioner euro. – Etter litt vingling har han bare blitt bedre og bedre, det skal være vanskelig å argumentere imot at han faktisk sist høst var blåtrøyenes beste spiller.

27-åringen har lenge vært gjenstand for overgangsrykter, både 2020 og 2021 var media skråsikre på at det var slutt, men han har blitt i Manchester City og fortsetter å være en integrert del av Pep Guardiolas lag og planer.

Verken Barcelona eller Atletico Madrid har klar å friste! – Da han for noen dager siden snakket med Canal 11, innrømmet Silva at han ønsker å returnere til Portugal i løpet av det neste året eller to.

«Jeg savner Portugal mye,» innrømmet han. «Hvis jeg kan dra tilbake om et år eller to, ville jeg gjort det».

«Ikke bare fordi jeg ønsker å spille for Benfica igjen, men fordi jeg savner familien min og det å bo i Portugal veldig.»

Manchester City leder Premier League et poeng foran Liverpool, mens Benfica for øyeklikket innehar 3.djeplassen i Primeira Liga.

Les: De sanne mestrene for gratis overganger er enig om en fireårs kontrakt med Antonio Rudiger

Det er ikke første gang Bernardo Silva har snakket om livet hjemme i Portugal og middag ved langbordet sammen med familien. Mors bacalao med tørrfisk fra Norge er en favoritt.