Hjem Fotball Kom inn og berget seier i Premier League åpningen, hyllet av Arsene Wenger for lojalitet
Kom inn og berget seier i Premier League åpningen, hyllet av Arsene Wenger for lojalitet

Kom inn og berget seier i Premier League åpningen, hyllet av Arsene Wenger for lojalitet

august 12, 2017

Arsene Wenger hyller Olivier Giroud, som kom inn og scoret i 4-3 seieren mot Leicester. Det manglet ikke på muligheter for å forlate Arsenal, men han valgte å bli. Arsenal slo Leicester på en målrik fredag kveld 4-3 i det som ble en engasjerende start på Premier League. 

Olivier Giroud ble satt innpå andre omgang, og bidro til å gjøre et truende nederlag til seier for Arsene Wenger sine tropper.

Nå høster den franske spissen ros fra sin manager for lojalitet til klubben:

«Han er en flott fyr, han elsker klubben og ønsker ikke å gå. Jeg er glad for at han ønsker å bli» sier Arsene Wenger ifølge Sky Sports og fortsetter. «På ett tidspunkt åpnet jeg åpnet døren for ham, fordi jeg visste at vi hadde mange interessenter,  men han visste han virkelig elsker å være her og han bestemte han seg for å bli».

Det var en kamp som kom fort igang; Allerede etter 2 minutter, da Arsenals nyeste franskmann Alexandre Lacazette headet inn sitt første mål etter et innlegg fra Mohamed Elneny.  Utligning 3 minutter senere ved Shinji Okazaki også dette målet på hodet etter en heading inn i feltet.

Arsenal presset massivt, men det var ikke de som fikk uttelling. Arsenal misset ballen og en overgangsmulighet endte i at Jamie Vardy ga Leicester ledelsen med å dundre ballen i nettet i det 29 minutt. Arsenal klarte å utligne i det 45 minutt med Danny Welbeck.

Etter pause var det igjen Jamie Vardy som satte Leicester i føringen før det hadde gått 10 minutter. Det var som om Arsenal hadde glemt han var på banen, Vardy stod fullstendig alene ved et hjørnespark og headet ballen i mål.  Utligningen kom først da det var under 10 minutter igjen, ved Aaron Ramsey. Han fikk ballen inn i feltet, gjorde et trekk og satte ballen sikkert i mål. – Uavgjort. 3 – 3. Bare 2 minutter senere mannen som får hyllest av Olivier Giroud  sørger for seier og 3 poeng. Også dette målet på hodet og etter et hjørnespark. Oliver svevde høyest av samtlige og headet lett i mål.

30-åringen Giroud har vært i Arsenal siden sommeren 2012 og har kontrakt med klubben fram til sommeren 2019.

Arsenal – Leicester 4-3

2′ 1-0 Alexandre Lacazette
5′ 1-1 Shinji Okazaki
29′ 1-2 Jamie Vardy
45′ 2-2 Danny Welbeck
56′ 2-3 Jamie Vardy
83′ 3-3 Aaron Ramsey
85′ 4-3 Olivier Giroud

Les også: