Donny van de Beek er ikke verdt 13 millioner euro for Eintracht. (foto: Eintracht Frankfurt)

Det kom sikkert som et sjokk for Donny van de Beek som er på utlån hos Eintracht Frankfurt da det ble klart han var utelatt fra troppen til Conference League-sluttspillet.

Det betyr at det ikke blir noen europeiske kamper for Manchester United-floppen denne våren. nå får han en unnskyldning fra Eintracht Frankfurt manager Dino Toppmöller. «Jeg beklager»

I gårsdagens Bundesliga kamp mot Bochum ble Donny van de Beek satt innpå etter 21 minutter og byttet ut igjen i det 83.minutt.

Les: Manchester United går etter utlånt Juventus spiller som briljerer under vanskelige forhold

Den nederlanske angripende mitdbanespilleren fortsetter å floppe i Bundesliga etter han kom på lån fra Manchester United i vintervinduet. – Det nå kan det virke som om han vil få noen nye sjanser til å rette på inntrykket. «Men han har vist at han kan håndtere avgjørelsen»

«Han har bare spilt fire kamper de siste to årene, så det (gode prestasjoner) kommer ikke over natten, sier Toppmöller ifølge Daily Mirror. «Men jeg er 100 prosent overbevist om kvaliteten hans som spiller. Han vil definitivt hjelpe oss i andre halvdel av sesongen. Jeg sa til Donny at jeg beklager, men jeg fortalte ham også hva jeg forventer fra nå av»

«Han har vist meg at han kan håndtere avgjørelsen godt. Han er klar til å ta denne utfordringen».

Eintracht Frankfurt møter Union Saint-Gilloise i Conference League torsdag. Hugo Larsson, som ble skadet forrige lørdag, er i troppen som er påmeldt til kampen.

Les: Kjører over Bayern München og gir Liverpool en utfordring i jakten på Jürgen Klopp erstatter