(foto: west ham, twitter)

Wayne Rooney forsvant, Zlatan fulgte etter. MLS ble to stjerner fattigere, men nå hentes det inn en nok en tidligere United-stjerne.

Meksikaneren gjorde et uutslettelig inntrykk da han fosset lekent frem på Old Trafford fra 2010 og fikk med seg to Premier League-titler.

Les: Fotbollskanalen: «Pochettino krever full kontroll hvis han skal overta»

Fotball-livet ble aldri det samme for Chicharito etter tiden hos United. Kortere opphold hos Bayer Leverkusen og West Ham, og fra 2019 «en gjesteopptreden» hos Sevilla, tyder på at Chicharito ikke helt har følt seg hjemme utenfor Old Trafford.

Nå spørs det om ikke senor Hernandes skal føle seg hjemme igjen. I et intervju med Los Angeles Times, bekrefter 31-åringen at avtalen er på plass med LA Galaxy.

Jepp, ikke tilfeldig at det er samme klubb som Zlatan forlot for kort tid siden. Klubben har skapt forventninger hos supporterne til at Galaxy skal ha minst en av fotballens stormestere på laget.

Popidol: Disneys streamingtjeneste kommer snart til Norge

Vi lar hovedpersonen fortelle.

-Det var det rette tidspunktet og den riktige muligheten. Noen vil si at det er fordi jeg ikke slo igjennom i Europa, men noen ganger står ting utenfor det du kan påvirke. De to siste managerene har valgt å satse på andre spillere enn meg, sier Chicharito til den amerikanske avisen.

Og hos Galaxy?

-Manageren hos LA Galaxy sa: «Hør her, Javier, jeg vil gi deg all tillit så du kan hjelpe oss». Derfor har jeg tatt imot denne muligheten, avslutter meksikaneren.

Som kommer til å vekke liv i den betydelige meksikanske delen av Los Angeles. Vi tipper dette var en del av Galaxys plan.

Les: Endelig: Real Madrid-spiller leies ut og kastes inn i ny tittelkamp

Los Angeles Times har også fått med seg lønnsbetingelsene til den tidligere United-spilleren: grunnlønn på rundt 50 millioner kroner i året og lønnsvinner i MLS (hvis ikke noen har regnet feil).

Dette har du fortjent – og nå skal bevegelsene fra United-tiden vekkes til live.

Les: Fernandes utklasser Pogba, McTominay, Fred og Matic