Kom sent inn og tidlig ut. (foto: tottenham, twitter)

Mauricio Pochettino ble vurdert som en av de aller beste managerne i Premier League. Argentineren hadde bygd opp Tottenham til å bli en lagmaskin som spilte seg opp som tittelkandidat både i Premier League og Champions League. Tottenham-eierne ville ha mer. Seks måneder etter at Pochettino ledet Tottenham til CL-finale mot Liverpool ble han stemplet som feil for Spurs.

Ja, det var en seig start på 2019/20-sesongen, men Pochettino hadde vist siden 2014 at han var rett byggmester for Spurs.

Les: Donny Van De Beeks Manchester United-mareritt nærmer seg slutten

Pochettino fikk sparken, og etter dette har Tottenham-ledelsen kastet seg ut i en kaotisk prosess for å slippe å se seg selv i speilet.

José Mourinho kom, vant ikke nok, og ble sendt på dør noen dager før cupfinalen. Vikar Ryan Mason gjorde så godt han kunne, men ble veid for lett som fast manager (vi kvier oss for å bruke begrepet permanent manger i tilfellet Tottenham).

Så toppet det hele seg med en managerjakt der Nagelsmann takket høflig nei, Paulo Fonseca var overbevist om at han hadde fått jobben, før Nuno Santo ble hentet inn av den ferske Spurs-direktør Paratici.

Første november kom bekreftelsen på at Nuno Santo har fått sparken.

-Nuno Santo er en sann gentleman og vil alltid være velkommen. Vi vil gjerne takke ham og trenerstaben hans og ønsker dem godt i fremtiden, kommer det fra Fabio Paratici på klubbens hjemeside.

17 kamper etter at Santo ble blinket ut som løsningen av Tottenham-ledelsen må han nøye seg med sparken og beskrivelsen «en sann gentleman».

Vi syntes virkelig synd på all verdens Tottenham-supportere. Antonio Conte klarer ikke å rydde opp i dette på egenhånd.

OPPDATERT: Bekreftet: Antonio Conte er tilbake for å gjeninnta tronen i Premier League

Les: Pochettino må slutte å være så pinglete med Mbappé