Mr. Baros. (foto: liverpool)

Den tsjekkiske landslagsspilleren ble hentet til Anfield i 2002 og hadde en mildt sagt innholdsrik periode hos Liverpool. 18 år senere har beina sagt stopp.

I den første sesongen produserte spissen 12 scoringer, brakk ankelen og satt ute i fem måneder i andre, spilte 85 minutter i den historiske Champions League-finalen i 2005 mot Milan og er trolig den eneste som har prestert å bulke CL-trofeet etter at han mistet pokalen i bakken under feiringen.

Les: Zidane liker ikke det som skjer hos Barcelona

I 2005 bar det over til Aston Villa og Portsmouth, så Lyon, så tre år i Galatasaray, før Baros de neste syv årene har tynt ut det siste av karrieren og beina hos Banik Ostrava (tre runder), Antalyaspor, Mlada Boleslav og Slovan Liberec.

Nå har skadene som har herjet 38-åringen gitt beskjed om at han burde ha gitt seg tidligere.

-Hodet mitt sier at jeg skal fortsette, men kroppen sier stopp. Jeg har hatt skadeproblemer i lang tid nå og kroppen min kan simpeltent ikke mer, sier Baros ifølge Bold.

Les på F7: Alt du trenger å vite om casinobonuser

Tsjekkeren gir seg dermed med vissheten om at han har løftet trofeer for Liverpool, Portsmouth, Lyon, Galatasaray og FC Mlada Beleslav – og blir husket av politiet i trafikkpolitiet i Lyon da de trodde fartsmåleren hadde klikket. Baros hadde nemlig bestemt seg for å slå den tidligere fartsrekorden i 130-km/t sonen i Lyon på 248 km/t, noe han klarte glatt med sin svarte Ferrari F430. 271 km/t blir stående som rekord de neste tiårene – håper vi.

Vi takker Milan Baros for underholdningen på og utenfor banen.

Les: Spanske media: Liverpool har på plass avtalen med midtbanestjerne!