The Sunshine Boss. (foto: United, twitter)

Forrige sesong viste Solskjær og United så mange tegn på å være på bedringens vei at de fleste har tatt det for gitt at Ole får fortsette prosjektet sitt. Likevel, da bekreftelsen kom på lørdag, måtte vi minne oss på hvilken ekstrem prestasjon det er av 48-åring.

Det er en haug med tidligere United-stjerner som har hatt oppskriften klar for hvordan Manchester United skal reise seg i post Ferguson-perioden, men det er bare Solskjær som har stått i stormen (Giggs hadde en gjesteopptreden), gjort den daglige jobben og overbevist klubben om at the Ole way is the right way.

Les: Selv tidligere Liverpool-spillere har begynt å fri åpenlyst til Pogba

Vi bøyer oss i gresset på Old Trafford og hyller Solskjær for prestasjonen. Selv om kontrakter for managere betyr null og niks når resultatene uteblir, er det likevel en sterk tillitserklæring United nå gir Solskjær med forlengelse til 2024.

-Ole og stabens hans har jobbet utrettelig med å legge fundamentet for å få langvarig suksess på banen. Resultatene av dette har blitt mer og mer tydelig de siste to sesongene… Det er spesielt tilfredsstillende den måten fremskrittene er nådd på, med en blanding av egenutviklede taletner og toppklasse signeringer som spiller angrepsfotball i beste Manchester United stil, skryter Ed Woodward til klubbens hjemmeside.

Les på Engelske klubber: Når 4,3 millioner kroner i ukelønn ikke er nok

Som ikke trengte denne sesongen for å se hvordan Solskjær klarer seg.

-Vi er sikrere enn noensinne på at vi under Oles lederskap er på vei den riktige retningen, avslutter styrelederen.

Sikrere enn noensinne.

Arbeidsroen har senket seg på Old Trafford, nå venter neste steg for Solskjær og United. En stor dag for lille idretts-Norge også. Vi har hvertfall heist flagget.

Les: Steven Gerrard ble sjokkert: Garantert en klubb han ALDRI, ALDRI, ALDRI kommer til å trene