(c) Bilde: TIL: Onni Valakari,

Det var ikke aktuelt for sønnen Tromsø trener Simo Valakari å bli med klubben ned i OBOS-Ligaen. -Det fikk både Bodø/Glimt og Brann med seg og de prøvde begge å gjøre seg lekre for det unge talentet Onni Valakari.

Det melder Tromsø på sine sider at kypriotiske blir neste stopp for finnen, etter to sesonger i Tromsø.

Les: Solskjær har blitt en skikkelig manager – nå henger pisken løst i beltet

«Tiden i TIL har vært veldig fin og hele klubben føles som en familie for meg. Jeg har trivdes fra dag èn. Jeg har også bare gode ord å si om Tromsø by. Det er en av de fineste byene jeg har vært i og jeg har fått venner her som kommer til å vare livet ut» sier Valakari

Valakari spilte 29 kamper fra start forrige sesong og noterte seg for syv mål, noe som gjorde han til toppscorer for Tromsø. – Et tall som sier mye om hvorfor klubben rykket ned.

Han sier til klubbens hjemmeside at nedrykket var tungt. «Jeg har lært mye og utviklet meg mye som spiller gjennom disse to årene. Det er jeg takknemlig for. Men det var en trist avslutning på forrige sesong og den skuffelsen kjente vi alle på. Likevel er jeg er overbevist om at denne klubben kommer tilbake. Det er veldig gode folk som jobber i og rundt klubben.»