Vi kunne ikke dy oss for å ta med et bilde fra storhetstiden hos RBK. (c) Bilde: RBK: Mike Jensen

Det tok ikke lange tiden før tidligere hovedtrener for Rosenborg Kåre Ingebrigtsen fikk penger mellom henna før han startet arbeidet med å tilpasse kypriotiske APOEL til sin måte å spille på.


Rosenborg kaptein Mike Jensen er bekreftet solgt.

Les: Hjelper lite å ha snakket med Bjørnebye nå som Mikael Dorsin bestemmer

Det bekrefter klubben på egne hjemmesider, i et tårevått avskjedsintervju.

– Det er egentlig vanskelig å forstå at jeg skal forlate Rosenborg. Det er mange følelser i sving, sier han til RBK.no.

– Jeg er stolt av tiden min i Rosenborg. Trondheim har vært min hjemby i sju år. Begge mine barn er «trøndere». Det er vemodig å dra, sier han.

Eurosport var til stede på Lerkendal i går og spurte trener Eirik Horneland om hva et tap av Mike Jensen ville bety for Rosenborg:

– Det betyr at vi må erstatte han. Mike er en fantastisk spiller, det har han vært for RBK i lang tid. Forsvinner han, så gjør vi grep, kunne han fortelle på fredag.

Samtidig innrømmet treneren at Rosenborg er interesserte i både Per Ciljan Skjelbred og Markus Henriksen – begge kan fort være de aktuelle erstatterne til dansken.

Eurosport har også forsøkt å komme i kontakt med Kåre Ingebrigtsen, men har foreløpig ikke lyktes med dette.

Det ble 291 kamper og 51 mål for klubben for midtbanegeneralen. Han benytter samtidig anledningen til å takke trønderpublikummet for sin tid i Trondheim.

Les på Popidol: Rush-trommis og låtskriver Neil Peart er død

«Jeg er utrolig takknemmelig overfor supporterne, medspillere, trenere, ansatte i klubben og alle som er glad i Rosenborg. Jeg er stolt over å ha vært en del av denne fantastiske klubben. Tusen takk, alle sammen»!