Kan gå glipp av den siste brikken.. (foto: city, twitter)

Nå er og blir City en maskin der laget er større enn spillerne, noe Raheem Sterling slet med de to siste sesongene. Jack Grealish fikk en smakebit på dette i sin debutsesong etter å vært superstjerna hos Aston Villa. Likevel, når City henter inn fotballverdenens wonderboy Haaland og samtidig signerer en jevnaldrende senterforward, da skal det kjempes om å skinne på topp. Og skinne, det betyr ikke noe annet for spissene enn å hamre inn mål for klubben, hvor scorings-arven etter Sergio Aguero (259 scoringer i City-drakta) skal videreføres.

Erling Haaland er på plass, nå henter Manchester City inn en 22-åring med et ekstremt potensiale, men som har holdt seg utenfor den varmeste spotlighten i Europa.

LES: Chelsea eier Todd Boehly har landet i Spania på shopping raid

Julian Alvarez. Den argentinske senterforwarden hadde en gnistrende god sistesesong hos den legendariske klubben River Plate, med 17 scoringer og 6 assists på 24 kamper.

Flere klubber var på River Plate for å leie Alvarez, men Manchester City var ute i januar og sikret seg signaturen (lot Alvarez fullføre sesongen hos River Plate). På fredag kom bekreftelsen på at Guardiola tar med seg argentineren inn i sesongens tropp. Alvarez er klar.

-Jeg er utrolig stolt, og føler meg klar til å spille for City. Det er uten tvil en av de beste klubben verden. Jeg tror jeg kommer til å blomstre her. Peps spillestil er spennende, og jeg kan ikke vente med at bli en del av den, kommer det fra en selvsikker 22-åring til klubbens hjemmeside.

City måtte ut med rundt 170 millioner kroner for å løse ut Alvarez av kontrakten som løp til 2027. Alvarez har solide 120 kamper bak seg for den argentinske storklubben, med 53 scoringer og 31 assists. Ni landskamper for det som nå virker som verdens beste landslag, Argentina, forteller om en spiller som nærmer seg det virkelige gjennombruddet.

LES: Nottingham Forest i forhandlinger med spilleren som kopierte ikoniske Rivaldos hattrick på San Siro

Da stiller Erling Haaland til start sammen med en tilsvarende tent argentiner på å markere seg fra første trening hos City. Du trenger ikke være City-supporter for å glede seg til dette.