Tilbake der han tilhører. (foto: arsenal, twitter)

Dette er for oss en happy ending. Arsenal har de siste årene støttet «sin» spiller etter at han har kjørt på diverse skjær, Wilshere slipper nå å kave rundt hos Stig Inge Bjørnebye i Danmark mens han venter på at en Premier League-klubb plutselig finner ut de trenger 30-åringen.

På tirsdag kom bekreftelsen på at Jack Wilshere skal lede Arsenals U18-lag og øse av sin massive erfaring fra akademiet i 2001-08 og førstelaget til Arsene Wenger 2008-18 (minus utleieopphold).

LES: Nani ferdig hos Venezia – fire dager senere er han i ny klubb som skal spille mot Manchester United

-Det er en stor ære å ha denne rollen. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker denne klubben. Jeg elsker hva vi står for, og en stor del av livet mitt ble brukt her på akademiet, noen av de beste årene i livet mitt, begynner Wilshere til klubbens hjemmeside.

Som ikke tar jobben bare for å kose seg.

-Det er en stur mulighet for meg og jeg er klar. Jeg er sulten, og jeg kan ikke vente med å hjelpe disse unge spillerne med å trives på og utenfor banen, sier Wilshere.

LES: Bekreftet: Andreas Pereira har signert med ny klubb – blir i Premier League!

Vi gratulerer!