Vi tror Milan skal befinne seg nederst i denne klynga. (foto: inter, twitter)

Antonio Conte ønsket ikke Christan Eriksen i troppen og har brukt fjoråret til å uffe seg over den tidligere Tottenham-stjernen. Så mens verden venter på overgangen til dansken, har Inter-manageren gjort helomvending.

I Coppa Italia-kampen mot erkerivalen AC Milan dundret Eriksen inn en frisparkscoring som fikk Donnarumma i Milan-målet til å riste på hodet. 2-1 seier og avansement, mye takket være den utskjelte dansken.

Les: Zidane er ubrukelig i Premier League

-Jeg har sagt det samme den siste måneden: Dette er Inter-troppen, ingen kommer og ingen går. Vi jobber med Eriksen på et taktisk nivå for å finne et alternativ til Brozovic, for det har vi ikke i troppen, begynner en smørblid Conte ifølge Football-italia.

-Christian er en meget intelligent fyr. Han har kvalitet, er en del av prosjektet, og jeg er glad for at han scoret, sier Conte. Som håper at dette får dansken til å komme ut av den generte bobla si som ikke fungerer særlig godt i varmblodige Italia.

Les: Conte kan ha kostet Inter Milan Serie A-trofeet

Etter Contes siste uttalelser og noen dager unna Deadline Day, kan vi for første gang nevne at Eriksen har kontrakt til 2024 – og tro på det.

Les: Svaret ligger hos United og Arsenal – ikke Chelsea