Tom Brady kaster glans hos kompisen Beckham i Miami. fotball. (foto: inter, twitter)

David Beckham har brukt de siste årene til å bygge opp MLS-klubb og fortelle investorene hvordan verdensstjerner vil hamre på porten hos Inter Miami. Så langt har det blitt med Higuain, Blaise Matuidi og den tidligere Arsenal -og West Brom-spiller Kieran Gibbs. Nå har klubben fått på plass ny signering, denne gangen en tidligere Newcastle-spiller.

Høyrebacken DeAndre Yedlin hentes fra Galatasaray på kontrakt ut 2025-sesongen. 28-åringen kommer ikke til å belaste utenlandskvoten til Inter Miami, da han er registrert med 71 landskamper for det amerikanske landslaget.

Les: Bekrefter at Mourinho kan miste toppscoreren

Han ble hentet til Tottenham i 2015, men forlot Spurs allerede i 2016 med 1 seniorkamp i den hvite drakta, resten på utleie til Sunderland og 25 kamper. Hos Newcastle fant amerikaneren en match. 125 kamper i den stripete drakten med to scoringer og 11 assists.

I 2021 gikk turen over til Galatasarsay der det denne sesongen har blitt 24 kamper, før klubb og spiller sammen bestemte seg for å terminere kontrakten på tampen av januar.

David Beckham og gjengen tok invitasjonen og henter Yedlin til sunny Miami. Vi tipper Beckham kommer til å fremheve bakgrunnen med 109 Premier League-kamper. Vi gratulerer!

Her er status for Inter Miami ved inngangen til februar:

(fra google)

Les: Diego Costa har funnet frem signaturpennen klar til å inngå en ny kontakt han snart kan bryte