Bestått. (foto: bayern, twitter)

Hansi Flick ble sendt ut i heksegryta i november da Niko Kovac ble erklært «udyktig» etter noen historisk stygge tap i Bundesliga. Nå bekrefter Herrn Rummenigge at de «tar en Solskjær».

Som hos United viste vikaren seg skikket til å sende klubben tilbake på rett spor. Eller som Olvier Kahn uttrykker det: en manager som forstår klubbens filosofi. Nå var ikke Bayern så langt nede som United, men likevel.

Fire poeng før Dortmund på andreplass i Bundesliga, og med god steam i Champions League etter å ha ydmyket Chelsea på Stamford Bridge, er de eldre hos Bayern overbevist.

Dermed er vikaren som kom til klubben som assistent i juli 2019 permanent manager og los gjennom de neste årene med uforutsigbare rammer i fotballens verden.

-Laget har utviklet seg godt under Flick og spiller en attraktiv fotball som også er reflektert i resultatene. Vi er den eneste tyske klubb som fortsatt er med i alle tre turneringer, sier Karl-Heinz Rummenige.

Les på Popidol: Nytt album fra David Bowie

-Vi liker også måten han leder laget på. Hans menneskelige egenskaper er overbevisende og han empati taler for ham. Bayern stoler på Hansi Flick, avslutter Rummenigge.

Auf Hansi Flick wir vertrauen, som de nesten ville ha sagt det på Anfield.

Les: Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet