Brendan Rodgers. (foto: leicester, twitter)

Brendon Rodgers ble tatt inn i varmen hos Celtic-supporterne i 2016 etter at Liverpool hadde skviset ut manageren, det han selv mente var altfor tidlig. Den grønn/hvite delen av Glasgow ble managerens nye hjem, men det som så ut som den perfekte match mellom trener og klubb viste seg å være en illusjon. For da muligheten i Premier League kom for Rodgers i februar 2019, stakk manageren fra klubben.

Høres litt voldsomt ut når det dreier seg om en jobb, men for Celtic-supporterne ble det et tungt og overraskende tap. Det ble ikke noe mindre smertefullt for supporterne da Steven Gerrard ledet Rangers tilbake til topps.

LES: Skal stanse overgang til Bayern München

Forrige to uker siden fikk Celtic-supporterne oppleve at Rodgers ikke var unntaket. Ange Postecoglou ledet Celtic til the Treble, takket for seg og tok turen til Premier League med Tottenham. Den siste uken har Rodgers vært linket til det som har virket som et usannsynlig comeback.

Det usannsynlige har skjedd. På mandag ble Brendan Rodgers klappet inn som ny Celtic-manager. Dermed er den tidligere Leicester-manageren klar for å lede Celtic i det som blir hans 170. kamp.

Spennende comeback. Med treårig kontrakt håper vi Rodgers ikke lar seg friste ved første og beste anledning til å returnere til Premier League, nå skal alt handle om Celtic.

LES OGSÅ: En av Premier Leagues beste managere har vært i jobbmøter med PSG