Marcus Rashford har oppdaget han har kamerater utenfor Old Trafford også

Det er bare noen få måneder igjen av Marcus Rashford sin avtale med Manchester United. – Det går rykter om at 25 åringen, som har vært hele livet i klubben ikke ønsker å forlenge avtalen. Dog er det vært å merke seg at det ligger en opsjon på ytterligere et år i avtalen.

L’Equipe melder at Paris Saint-Germain ønsker å signere engelskmannen og at Real Madrid og Barcelona har også er ryktet å være interessert.

Les: Atletico Madrid-duo på vei til Wolverhampton

Nå bekrefter en av de tre nevnte klubbene interessen for stjernen, som spiller VM-kvartfinale mot Frankrike på lørdag. Det handler om ja, den franske hovedstadsklubben PSG.

– Rashford er en utrolig spiller og fri? Hver klubb vil være etter ham. Vi vil ikke gjemme oss. Vi har snakket sammen før, men det var ikke riktig posisjon fra noen av sidene. Kanskje til sommeren). Hvorfor ikke? sier PSG-president Nasser Al-Khelaifi til Sky Sports.

LES: Manchester United har mistet en av sine store

Han fortsetter:

– Vi skal ikke snakke om det nå. La dem fokusere på VM. – Det blir for øvrig veldig tøft. England har alltid hatt problemer med Frankrike i store mesterskap. Det to fotballstormaktene braker sammen lørdag 10.desember klokken 20 00.

Rashford har spilt i Manchester United hele sin karriere. Denne sesongen har han åtte mål og tre målgivende pasninger på 19 kamper.