Potter. (foto: chelsea, twitter)

Mens vi venter på Zidanes retur, venter vi også på Graham Potters. Status som genierklært Brighton-manager forsvant da han takket ja til å bli, det han var lovet, den langsiktige satsingen hos Chelsea. I vår og sommer har Potter vært inne bildet når Leicester, Leeds og Nice jaktet ny trener, men Mr. Potter så ingen grunn til å forhaste seg. Han vet at neste jobbvalg kan bli avgjørende for karrieren hans etter Chelseas horrible sportslige prestasjonen på hans vakt.

Spørsmålet er om trenerjobben hos være naboer i Sverige er greia for Potter. Graham Potter, landslagstrener for det svenske laget? Ifølge generalsekretær i det svenske fotballforbundet kan dette være planen.

LES: Milliardbud som knuser Neymar sin verdensrekord på vei! – Avgjørelsen er allerede tatt

-Listen med navn som er sendt til meg, eller som jeg leser… Det er klart at han er på listen, svarer generalsekretær Andrea Möllerberg ifølge FotbollDirekt på spørsmål om Potter er kandidat til jobben.

-Vi må se hvem vi har å gjøre med å gjøre og hvem som er interessert i denne rollen. Man skal nok brenne for å være landslagstrener, spesielt fordi det er anderledes enn klubbfotball, sier Möllerberg.

Ifølge engelsk media har Potter ymtet frempå at han ønsker seg trenerjobb på klubbnivå før sommeren, men med bakgrunn som trener for svenske Östersund har 48-åringen en naturlig link til Sverige.

Potter husker nok årene godt fra 2011-18 med stor suksess som trener for den svenske klubben.

Manager for Manchester United eller landslagstrener for Sverige? Ikke lett å velge.

LES OGSÅ: Milliardbud som knuser Neymar sin verdensrekord på vei! – Avgjørelsen er allerede tatt

.