David de Gea. (foto: united, twitter)

Om to uker løper kontrakten til keeperen med 545 kamper i United-drakta ut. Fortsatt er det ingen avgjørelse om David de Gea tropper opp på treningsfeltet for pre-season. United bekrefter at det pågår forhandlinger, på fredag kunne klubben også bekrefte exit og forlengelser.

Det har skjedd mye hos Man United denne uken. Keeperne Tom Heaton og Nathan Bishop har begge opsjon på ytterligere sesong i kontrakten, United bekrefter at klubben har utnyttet dette og forlenger. Også 19-åringen Rhys Bennett og 21-åringen Ethan Laird skal være med videre, mens Axel Tuanzebe bekreftes ferdig. Phil Jones står også på ut-liste, men dette ble kjent for flere uker siden.

LES: Dropper Rice – snur mot et solid alternativ hos londonklubb

Det har vært spennende å følge supertalentet Mateo Mejias vei videre, nå bekreftes det at 20-åringen får tilbud om ny kontrakt.

Tuanzebe forlater det som har vært ungdomsklubben med 37 førstelagskamper, forrige sesong ble avsluttet på utleie til Stoke. Vi ønsker 25-åringen lykke til videre på reisen.

LES OGSÅ: Manchester United gjør en gedigen tabbe

For resten av gjengen blir det oppkjøring mot neste sesong i United-drakt, når det gjelder David de Gea, er det umulig å vite.