Har tatt noen telefoner. (foto: inter miami, twitter)

Evander da Silva Ferreira ble hentet på testtur for en sesong hos FC Midtjylland i 2018. Sesongen etter ble det permanent overgang fra Vasco da Gama til den danske superligaklubben. To år senere har den danske talentfabrikken preppet 23-åringen for større oppgaver.

Den sentrale midtbanespilleren dro til med scoring i den første kvalikkampen til Mesterligaen mot Celtic (1-1) og har vært knallsterk i sesongstarten i den danske ligaen.

Les: Rafael Benítez legger inn bud på sin favoritt Longstaff bror

Likevel, FC Midtjylland-supporterne har innfunnet seg med at en viktig del av forretningsmodellen til klubben er å selge de beste spillerne når tiden er riktig – for så å løfte frem nye talenter. Evander har vært varslet på vei ut etter at flere Serie A-klubber, Newcastle og Atletico Madrid skal ha banket på døra hos Midtjylland.

Ifølge Tuttomercatoweb er det ikke de italienske klubbene, Newcastle eller Diego Simeone som står først i køen, men Beckhams Inter Miami. På torsdag hevdet det italienske sportsnettstedet at MLS-klubben er tett på signering av Evander.

Les på Engelske klubber: Tilbake etter kraniebruddet som kunne gått skikkelig ille

Overgangssummen skal ligge på rundt 70 millioner kroner, muligheter for bonus opp mot 26 millioner kroner, samt en videresalgsklausul på 15 prosent.

Velger Evander turen til solfylte Miami, vanker muligheten for å spille med Gonzalo Higuain og Blase Matuidi – og å drikke gulrotjuice med et av Englands største fotballikon.

Les: Forlater knalltøff konkurranse i Paris Saint-Germain