On a roll! (foto: Manchester United)

Lite overrasker oss når David Beckham og Inter Miami-gjengen tar frem den økonomiske kreativiteten i samarbeid med sponsorer og MLS. Messi, Busquets, Alba og nå også Luis Suarez. Vi blir derfor heller ikke overrasket hvis en, eller to tidligere Real Madrid-giganter hentes inn for å lede midtforsvaret.

Inter Miami har endelig skapt resultater i ligaen og troner øverste på MLS-tabellen, Eastern Conference med 41 poeng på 20 seriekamper. Det er likevel en klar utfordring med forsvarsspillet, der for mange baller finner veien til – og bak – Inter Miamis keeper.

LES: Klubbpresident har alt annet enn gitt opp Mason Greenwood

Sergio Ramos takket denne uke nei til forlengelse hos Sevilla og gikk raskt ut med å bekrefte ryktet om at pila peker mot MLS: «Det stemmer, USA er et attraktivt reisemål for familien min, men ingenting er avtalt med noe klubb, kom det fra Ramos på tirsdagens pressekonferanse.

Ramos har tidligere vært linket til Inter Miami, så det krever ikke så mye kreativitet å se for seg en gjenforening med Messi i den rosa drakta.

F7: L’Equipe: 1,1 milliarder holdes tilbake

Så er det Ramos sin tidligere makker i midtforsvaret hos Real Madrid. Rapahel Varane er ferdig med Manchester United, der kontrakten løper ut om en uke. Både Daiily Mail og The Mirror hevder det går mot signering med Inter Miami.

Alt du trenger å vite: Skottland – Ungarn

Ramos og/eller Varane i midtforsvaret. Alba på venstresiden. Busquets på midtbanen. Messi og Suarez på topp. Vi mangler ord hvis Beckham lander dette.