Kunne hatt det litt lettere med Rodriguez i rødt. (foto: united, twitter)

Det er ikke så altfor mange dagene siden Harry Maguire hadde «episoden» på den greske ferieøya. Likevel har det juridiske systemet jobbet i et tempo få har sett før, og kunne gi dommen til United-kapteinen allerede på tirsdag. Samme dag ble Gareth Southgate enig med spiller, klubb og seg selv om å stryke Maguire-navnet fra troppen mot Island og Danmark i september.

Dommen er falt, både i Hellas og hos de tre løvene. Spenningen er stor for hvordan Solskjær og Woodward skal forholde seg til «episoden».

Les: Solskjær skal pushe David de Gea frem – eller ut

Sky Sports hevder det innlysende at United har planlagt en alvorsprat i begynnelsen av september med Maguire om rollen som kaptein fremover, men ifølge BBC har United allerede bestemt seg for hvem som hilser først på dommeren på Turf Moor når sesongen starter.

Les på Popidol: Wanda Nara sin «sexy» beskjed til Mauro Icardi hjalp ikke stort

BBC hevder at United ikke kommer til å foreta seg noe drastisk før Maguires ankesak er behandlet. Dette skjer neppe før sesongstart, og Solskjær vil ifølge BBC la Harry beholde det gule kapteinsbindet.

Stemmer dette, ber vi Solskjær tenke seg godt om. Signaleffekten ved å la Maguire beholde tømmene kan koste mer enn det smaker.

Les: Krever Pep Guardiola garanti