Marco Silva skal ikke gjøre seg til latter i Premier League.

Andreas Pereira har sine fans hos United-supporterne, uten at det har hjulpet ham på Old Trafford. Fire utleieopphold siden 2012 og bare 75 kamper i den røde drakta har gitt den sentrale midtbanespilleren en anonym rolle i verdens største klubb. Etter en kanonsesong for Flamengo i Brasil, jobbes det for å hente 26-åringen tilbake til Premier League.

Det er Marco Silva (jepp, han er tilbake for revansje i Premier League) og Fulham som jobber med å utnytte Pereiras mellom-tilstand hos United, der utsiktene for spilletid fortsatt er dårlige, samtidig som kontrakten løper ut neste sommer. United har opsjon på ytterligere ett år, men det finnes grenser hvor lenge de kan holde en spiller bundet til klubben uten å gi ham muligheten.

LES: BBC: Derby har fått nye eiere

Fulham har bruk for en spiller av Pereiras kaliber på midtbanen, og har ifølge BBC lagt inn et bud på rundt 100 millioner kroner.

Enough now. (foto: pereira, twitter)

Pereira har hatt runde hos Valencia, Lazio, Granada og Flamengo, men drømte om et gjennombrudd i Premier League. Fulham kan gi glimrende arbeidsforhold for 26-åringen, og fungere som mulighet til å spille seg inn på radaren til engelske klubber. Høres ut som en god match.

SE RONALDOS SCORINGER 2021/22:

LES: Stefan Ortega rykket ned fra Bundesliga – hentes til toppen av Premier League