(c) Bilde: Liverpool FC: Roberto Firmino

Robert Lewandowski spiller trolig ikke i Bundesliga når sommeren er over, Real Madrid skal ønske å hente han, og skal etter sigene ha lagt 800 millioner kroner på bordet.

Summen kan godt bli høyere eller det kan bli en annen klubb, Bayern München har allerede startet planleggingen av livet etter sin polske superstjerne.

Les: Tottenhamfans gleder seg over Lewandowski forhandlinger

De har rettet sitt blitt mot Liverpool brasilianske angrepsspiller Roberto Firmino og de skal være villige til å betale ca 1 milliard.

Det er New York Times som skriver om dette av en eller annen grunn.Det er bare å spørre lagkamerater i Liverpool Mohamed Salah og Sadio Mane om Roberto Firmino er en viktig spiller. – Han er en sentral del av angrepet og hjelper de andre til avslutninger samtidig som han putter inn godt med mål selv.

Mohamed Salah er mestscorende i Premier League med 28 mål på 30 kamper,  Firmino har også 30 kamper og er på femteplass på toppscorerlisten med 14 mål, mens Sadio Mane har 8.

De tre er en eksepsjonell sterk angrepsrekke, hvis du regner alle kamper har Firmino kommet opp i 24 mål.  Etter sommeren kan Liverpool bli en av verdens rikeste klubber, men da med en redusert angrepsrekke.

Akkurat solgt Coutinho for 1,5 milliarder, kan hanke inn 2 milliarder for Salah og nå hører vi om en milliard til for Firmino.

Les: Både Real Madrid og Barcelona vil by over 2 milliarder for Liverpool sensasjon

New York Times reporter Rory Smith var på besøk hos BBC i går kveld og fortalte mer

«Firmino er den mest komplette moderne sentrale angrepsspiller i verden, i den rollen finnes det ikke noen bedre i verden.»

Han avsluttet intervjuet med å si at hvis han var Liverpool ville han være bekymret for Firmino.

Sjekk ut oddsen