Musialas scoring reddet alt og ødela alt for Dortmund. (foto: bayern, twitter)

Dette var sesongen Borussia Dortmund endelig skulle bryte Bayerns tittelrekke siden 2013. De schwartzgelben kunne styre inn til Bundesliga-tittel med seier over Mainz. Alt gikk galt denne lørdagen i Dortmund, mens Bayern reddet seg inn i Köln med en i-siste-liten scoring av en 20-åring.

Jamal Musiala satte inn den matchvinnende scoringen i det 89. minutt, åtte minutter etter at Köln hadde gått til utligning 1-1. Bayern München forsvarte seg inn til seier og 71 poeng, mens erkerival sølte bort sin unike mulighet der seier hadde sikret tittelen.

LES: Misfornøyde Liverpool-spillere har åpen invitasjon fra Klopp

Første omgang ble et mareritt for hjemmesupporterne. Mainz dro til fra start og sendte Dortmund-spillerne til pause med 0-2. Etter dette kjempet hjemmelaget panisk for å hente inn forspranget, men selv to scoringer i siste del av andre omgang hjalp ikke. 2-2 og 71 poeng på tabellen for Dortmund.

Likt som Bayern, men erkerivalen i München sto med bedre målforskjell. 11 Bundesliga-titler på rad i en sesong som har vært mildt sagt krevende for Bayern, rett og slett imponerende!