Hjem Bundesliga Bayern München med råsterk seriestart

Bayern München med råsterk seriestart

august 19, 2017

Bayern München og Leverkusen tok fredag ​​kveld hull på den nye sesongen i Bundesliga, og det med flere debutanter i hovedrollene. Seriemestrene hadde nye folk som Niklas Süle, Corentin Tolisso og Sebastian Rudy med i startelleveren, mens Kevin Volland fylte tomrommet etter Chicharito ( Javier Hernández spiller nå i West Ham) i Leverkusen angrepet. 

Niklas Süle, Corentin Tolisso og Robert Lewandowski sørget for Bayern  3-1 seier over Leverkusen.

Kampen var bare 10 minutter gammel da det første målet for sesongen kom. De to tidligere Hoffenheim-spillerne Sebastian Rudy og Niklas Süle så hverandre da Rudy satte et perfekt frispark i retning av Niklas på bakestest stolpe. Niklas header inn 1 – 0.  10 minutter senere doblet Bayern – og igjen var det en nykommer som fant veien til nettet. Arturo Vidal plukket opp en løs ball etter en corner og slo inn ballen i borterste hjørne hvor Corentin Tolisso sto klar til å heade ballen de siste meterne metrene inn i mål. 2-0 til Bayern, og vi var ikke engang halvveis gjennom første halvdel.

Kraftig regn usatte andre omgang med 10 minutter, når kampen ført kom igang igjen fortsatte Bayern å dominere. Tidlig i andre omgang satte Robert Lewandowski en straffe i mål. Det var første gang at det ble dømt en straffe i Bundesliga etter videodømming.

Leverkusen reduserte til 3-1 midtveis i andre omgang, da Julian Brandt dyttet ballen ut til høyre som en blomstrende Admir Mehmedi kunne sparke ballen forbi Neuer-vikar Sven Ulreich.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.