Karim Adeyemi

Det er ikke klassisk musikk de to storklubbene er ute etter selv om Salzburg er Mozart sin fødeby. – De har funnet et spisstalent helt utenom det vanlige. Karim Adeyemi som nå har blitt 19 år var som liten gutt Bayern München spiller, men allerede i 2012 dro han til SpVgg Unterhaching i utkanten av byen hvor han fikk bedre oppfølging.

Bayern München har innsett at de ikke så hva de hadde og vil hente storscoreren tilbake. Liverpool manager Jürgen Klopp er også overbevist at Karim Adeyemi som fikk sin debut på det tyske landslaget i år en dag om ikke så alt for mange år kan fylle skoene til klubbens egyptiske superstjerne Mohamed Salah som blir 30 neste år.

Les: AC Milan taper over en halv milliard fordi de vil spare ti millioner

Ideen er at Red Bull Salzburg -stjernen skal få noen år med Salah som mentor.

Et fenomen!

Karim Adeyemi har scoret ti mål og to assists på 15 kamper for den østerrikske storklubben denne sesongen. 19-åringen sto også så sent som denne uken for to mål i seieren mot Lille i Champions League-gruppespillet.

Nå opplyser den tyske avisen Sport Bild at litt større klubber har fått øynene opp for spilleren. Ifølge avisen viser Bayern München, RB Leipzig, Liverpool og Wolfsburg interesse for 19-åringen. Wolfsburg skal også allerede ha kontaktet den østerrikske klubben.

Les: Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland