Benjamin Pavard

VM vinner fra 2018 Benjamin Pavard har gjort det klart for Bayern München at han etter fire å i klubben ønsker seg nye utfordringer samtidig som Manchester United ønsker seg en overgang for franskmannen på grunn av hans evne til å spille både som midtstopper og høyreback.

Listen med midtstopperalternativer for Manchester United har vært lang! – Pavard har vært på den listen sammen med Jean-Clair Todibo, Perr Schuurs, Jarrad Branthwaite og andre.

Les: Newcastle har sikret seg stort forsvarstalent hos Chelsea

Manchester United startet samtaler med Bayern om Pavard tidligere denne måneden, selv om det bare var rundt 4 millioner pund forskjell i verdsettelsen klarte de ikke bli enige raskt. United trodde de ville lande en deal på 26 millioner pund og de tyske mesterne ba om 30 millioner pund.

Manchester United var på glid og hadde i prinsippet godtatt kravet til Bayern München, men så hevet de prisen til 34,5 millioner pund pluss tillegg. I mellomtiden kollapset også Harry Maguires foreslåtte avgang på 30 millioner pund til West Ham.

Mens Manchester United forsøkte å frigjøre plass i troppen, har Bayern istenfor gått med på å selge til Inter. 90min skriver at Bayern er enig med Inter om 33 millioner euro, som er betydelig mindre enn de ba Manchester United betale for bare en uke siden.

Bayern har imidlertid understreket at fullføringen av Pavards bytte til Inter er avhengig av at de sikrer seg en erstatter. Spilleren selv håper ting vil bli avsluttet denne uken.

Les: Klart for ny overgangsrekord i dansk superliga