Er jo helt vilt! (foto: bayern, twitter)

Frenkie de Jong har kontrakt med Barcelona til 2026. Under normale omstendigheter hadde både de Jong og Barca jobbet videre med fotballekteskapet som ble inngått i 2019, men verden er ikke i nærheten av sånn den var denne sommeren da La Liga-giganten ubesværet bladde opp 75 millioner euros pluss bonus for en nederlandsk 22-åring.

Både Chelsea og Manchester United er linket til den nederlandske midtbanestjerna, ifølge spanske Marca har Bayern München albuet seg foran i køen. Bundesliga-giganten er kjent for å jobbe langsiktig og kontrollert, i tilfellet de Jong har tyskerne tydeligvis sett noe de ikke har tid til å vente på.

Les: Marca: Barcelona og Real Madrid inngår en historisk avtale

Marca hevder Bayern har kontaktet de Jong-leiren for å overbevise om deres sterke interesse for en signering. Det spanske sportsnettstedet hevder tyskerne har sagt de ønsker de Jong allerede i januar.

De Jong. (foto: barcelona, twitter)

Når Bayern er såpass iherdige, må det bety at de øyner muligheten for å vinne kampen om signaturen, men ifølge Marca skaper ikke akkurat en henvendelse fra Bayern brede smil i Barcelona. Bundesliga-klubben skal tidligere ha vært irriterende på for å hente både Pedri og Sergio Dest.

Skulle Bayern lykkes med å snekre sammen et bud som gjør resten av sesongen til Barcelona betydelig mindre økonomisk anstrengt, da ligger muligheten likevel der.

Les: Drømmedebut for Andreas Vindheim! involvert i fire av fem scoringer

Nederlenderen Arjen Robben var en viktig del av Bayern 2009-19, det virker som Nagelsmann og gjengen har en langsiktig plan for neste nederlender som skal herje rundt i Bayern-drakt.